Alertă de coronavirus la Buzău! O tânără venită de la Veneto prezintă simptomele coronavirusului. O tânără din Râmnicu Sărat ajunsă din Italia în urmă cu o săptămână în România, s-a prezentat marți dimineață la spitalul de Urgență din Buzău cu simptome specifice noului virus COVID-19.

Alertă de coronavirus la Buzău! O tânără venită de la Veneto prezintă simptomele coronavirusului

Potrivit ȘansaNews.ro, o femeie în vârstă de 29 de ani din Râmnicul Sărat s-a prezentat în această dimineață la spitalul Județean Buzău cu simptome de boală după ce s-a întors din Italia în urmă cu o săptămână.

Autoritățile buzoiene au decis ca tânăra să fie transportată la Spitalul Matei Balș din București. Femeia a venit de la Râmnicul Sărat și le-a spus medicilor că a început să se simtă rău, după ce a s-a întors din Veneto, zonă infectată cu coronavirus.

Momentan nu se știe cu ce s-a întors femeia din Italia și cu câte persoane a intrat în contact.

Pacienta în vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Râmnicu Sărat s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie: febră, dureri musculare, tuse. Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Venetia. Vom aplica procedurile instituite de către DSP, izolarea pacientei sau trimiterea acesteia la Institutul Matei Balș din Capitală.”, transmit reprezentanții SJU Buzău.