Astăzi, elevii au așteptat cu sufletul la gură să vadă rezultatele de la Bacalaureat. Printre aceștia, s-a numărat și Selly. Vloggerul a făcut publice notele pe care le-a obținut la examenul maturității.

Selly a dat Bacalaureatul și este mândru de rezultatele pe care le-a obținut. Vloggerul le-a împărtășit fanilor notele de la examenul maturității și, pe bună dreptate, are cu ce se lăuda.

Selly a obținut 9.50 la Limba și Literatura Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală la Bacalaureat a fost 9.60.

”Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly în dreptul notelor afișate

Selly a vrut să schimbe mentalitatea oamenilor

La primele două probe ale examenului de Bacalaureat, Selly a venit cu bolidull său de lux în valoare de 75.000 de euro. La ultima probă, însă, vloggerul s-a prezentat la Bac într-o Dacia 1310.

Lumea l-a considerat un puști arogant… așa că Selly s-a gândit să schimbe mentalitatea celor din jur optând pentru o mașină veche. 

”E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Am intrat la inima domnului Cristian Tudor Popescu, știți că acesta este mijlocul de transport preferal al dumnealui, am zis că toată lumea are dreptate. 

Toată lumea mi-a zis că nu a fost bine și atunci am zis că e mai bine să o vând. Prea a fost hate-uită mașina mea, de toată lumea. Am vândut-o cu 1.000 de euro, am mai pus 1.000 și am luat-o pe asta. 

Domnul Cristian Tudor Popescu cred că mă apreciază acum la 500%, am vrut și eu să fiu inspirat ca atunci când scrie dumnealui articole. E o mașină superbă, valoroasă. Nu stă valoarea într-un Mercedes, mașina are farmecul ei” a spus Selly.