Drama nebănuită a Simonei Gherghe începe în copilărie. Nu mulți dintre fanii fostei prezentoare de la Acces Direct ar putea să ghicească ce a putut să îndure. Vedeta a mărturisit mai multe lucruri neștiute despre respectiva perioadă a vieții sale.

Drama nebănuită a Simonei Gherghe. Bătăi crunte

Chiar dacă în prezent Simona Gherghe este o mămică fericită și se bucură că petrece momente unice alături de familia ei, când era doar puțin mai mare față de copiii săi a trăit o reală dramă. Se pare că în copilărie fosta prezentatoare a urmat câteva cursuri de dans. Mai exact, fosta vedetă Antena 1 a practicat baletul, dar nu a durat foarte mult până când a experimentat o lecție dură de viață.

Drama nebănuită a Simonei Gherghe. Bătăi crunte. Puțini știu prin ce clipe de coșmar a trecut fosta vedetă de la Antena 1

Simona Gherghe a povestit despre incidentele din copilărie și pe blogul ei personal. Adesea, fosta prezentatoare de la cârma Acces Direct obișnuiește să își transpună gândurile în mediul online în acest mod.

Puțini știu prin ce clipe de coșmar a trecut fosta vedetă de la Antena 1

“Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.”, a transmis Simona Gherghe.

După ce a ajuns și cu vânătăi foarte mari pe picioare acasă, părinții ei au decis să ia măsuri. Simona Gherghe a povestit că a fost bătută la orele de dans și cu o scândură! Incidentele deosebit de grave au însemnat încheierea carierei sale în balet.

 
“Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a povestit Simona Gherghe, pe blog.