În mijlocul scandalului de divorț, soțul Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal. George Burcea a fost prins drogat la volan, ieșind pozitiv la testul pe care polițiștii i l-au făcut.

Soțul Andreei Bălan, sub influența substanțelor interzise la volan

Potrivit click.ro, George Burcea a fost prins de polițiști pe 21 februarie, la ora 10:00, sub influența unor substanțe interzise. Bărbatul se deplasa la volanul unui Mitsubishi și a fost oprit de autorități în dreptul localității ilfovene Voluntari. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină.

Ulterior, George Burcea a fost dus la IML pentru a-i recolta probe de sânge și de urină. „A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă.”, au mărturisit surse apropiate lui.

George Burcea, un consumator înrăit?

Potrivit aceleiași surse, George Burcea ar fi fost un consumator obișnuit. De altfel, și oprirea lui de către autorități n-a fost una aleatorie, ci a fost filat de mai multă vreme. Există informații potrivit cărora George Burcea ar fi consumator de mai multă vreme. Acum, el s-a ales cu dosar pensal, iar rezultatele analizelor vor stabili în ce măsură i-a influența capacitatea de a conduce pe drumurile publice acest consum.

„Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare.”, au precizat jurnaliștii Click!.